04/04/2013

Noen gang sier vi nei!

De fleste synsfeil er mulig å forbedre med NoCut eller RLE. Med bølgefrontsanalysen måler vi 9000 punkter på hornhinnen for å se nøyaktig hvordan øyets «fingeravtrykk» ser ut. Noen ganger viser denne analysen at hornhinnen ikke kan endres vha laseren. Andre ganger må vi avvise gravide eller de under 20 år. Her skal man aldri operere pga synet fortsatt er i endring.

Hvorfor er vi så strenge og sier nei? Jo, kun pga sikkerhet. Vi tar aldri risiko og vil ha en trygg og god prosess mot brillefrihet. Vi er med andre ord konservative på dette området. Vi sier jo f.eks nei til LASIK og femtosecond-LASIK, noe vi tidligere gjorde i stor skala. Vi mener det er enklere og bedre å ikke kutte flik som ved LASIK og foretrekker derfor NoCut for de som er kandidat til laserbehandling. Og dersom deg og dine øyne er egnet så kommer vi til å si det.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
Domain: varda.no