17/04/2013

ICL: alternativet til NoCut og synslaser

Spørsmål: Hei Vårda. Jeg er 29 og ca -9.0 D på begge øynene. Min øyelege sier at jeg ikke er egnet til å ta LASIK eller LASEK. Hvilke andre alternativer har jeg?

 

Svar: Du sier ikke hvorfor du er en dårlig kandidat. Noen av grunnene til at du ikke er egnet kan også eksludere deg fra å kunne gjøre andre typer refraktiv kirurgi. Såfremst hornhinnen din ikke har noen form for irregularitet eller at du har autoimmune eller netthinnesykdommer, bør du være en aktuell kandidat for ICL. ICL står for Implantable Collamer Lens. Noen kaller det for intraoculær contact Lens og er en form for kontaktlinse inni øyet. Denne linsen plasseres bak iris foran øyets naturlige linse og passer i hovedtrekk på de med høy nærsynthet. Øyets naturlige fokuseringsevne endres ikke og denne linsen kan byttes ut senere i livet dersom det skulle være behov for det. For å finne ut om dette er noe for deg, er du alltid velkommen på en gratis og uforpliktende forundersøkelse. Det får du om du ringer oss på 67208890.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
Domain: varda.no