08/06/2011

Hatter og briller matcher ikke

Alle har vi være helt personlige og egne grunner til å laseroperere øynene og bli brillefri.

I løpet av de 12 årene vi på Vårda Øyeklinikk har laseroperert tusenvis av pasienter, har vi hørt historier som gleden av å kunne svømme og gå på ski uten å tenke på briller, gleden av å våkne opp og se vekkeklokken skarpt (og ikke minst partneren), gleden av å se hagen blomstre, gleden av å kunne se prislapper og klesstørrelser under shoppingen, gleden av å se kontrollpanelet når man kjører, gleden av å lese forskjell på shampoo og balsam, gleden av gode hårdager, og ikke minst gleden av å sende tekstmeldingen til rett person.

Listen fortsetter og fortsetter.

For mange kvinner er det en rekke forfengelighetsbonuser. Ved et linsebytte opplever de stor glede av å kunne lese uten briller, mens deres gjevngamle venner må fiske opp lesebrillene. Man føler seg rett og slett litt yngre. Det er en stor glede å kunne sminke seg og fremheve øynene på en ny måte (selv om rynkene i HD stirrer tilbake fra speilet).

Også her fortsetter listen i det uendelige. Under kongebryllupet i England var det spesielt synlig. Ikke skal vi påstå at dronninger og prinsesser hadde foretatt noen synskorrigrende øyeoperasjon, men de fantastiske hattene hadde ikke vært det samme med briller (med mindre du er dronningen).

La oss innse det, Victoria Beckam, Tara Palmer Tomkinson (til tross for at hun har en blå sko i pannen) eller søstrene Eugenie og Beatrice hadde ikke toppet sine kreasjoner med briller. Jeg vet iallefall om en person (fra Parkveien) som hadde reagert.

Slik kunne det ha fortsatt. Hvordan fungerer briller bak et slør, under en tiara, for å ikke å snakke om: William hadde tatt av brillene på bruden Kate under det andre kyss (om hun hadde briller da).


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
Domain: varda.no