Vi gjør ting på vår egen måte


  Vi gjør ting på vår egen måte

For mer enn 10 år siden ble Vårda Øyeklinikk startet av øyelegen Hans Remanius. Siden den gang har det skjedd veldig mye. Nå er vi faktisk etablert både i Sverige, Danmark og Norge. Og det er jo bra. For det virker som ganske mange nordboere har behov for å se bedre (og en del ønsker kanskje også å se litt bedre ut). Nei, det er selvfølgelig ikke stygt med briller eller umoderne å bruke linser. Men sannheten er at ALLE synes det er totalt befriende å slippe å bruke synshjelpemidler, og mange som forlater vår klinikk, stiller seg spørsmålet "hvorfor gjorde jeg ikke dette tidligere".

Men hvis du skal la noen bruke laser på øyene dine, da vil du gjerne kjenne deg i trygge hender, ikke sant? Hos oss er du det. Når vi opererer nærsynthet, langsynthet og astigmatisme, bruker vi nemlig NO CUT. Hvorfor? Jo. En god regel sier at hvis man ikke er helt nødt til å skjære i en pasient, skal man la det være. Uskåret er alltid best, som vi pleier å si her på Vårda Øyeklinikk. For slik er det. Selv om NO CUT leges noe saktere (enn LASIK-metoden), så er NO CUT i særklasse best av mange årsaker: Du reduserer risikoen for komplikasjoner til et minimum, ditt øye forblir «urørt», det finnes ingenting som hindrer senere inngrep, og det er ingen risiko for at lokket skal gnis ut av posisjon og på den måten forårsake nedsatt syn. Men dessverre fungerer ikke INGEN SKJÆRING for alle synsfeil. Hvis du for eksempel har grå stær eller er alderslangsynt – må vi bruke andre metoder. Men det er ikke bemerkelsesverdig.

 

Våre øyekirurger er ekstremt dyktige. Og hyggelige.

Vårda Øyeklinikk har utført mer enn 30 000 operasjoner og tar vel hånd om deg. For oss er selvfølgelig alle pasienter like viktige.

Dessuten er vi vennlige her på Vårda Øyeklinikk. Hvis du ønsker at vi holder deg i hånden under operasjonen, så gjør vi gjerne det.

Velkommen til oss på Vårda Øyeklinikk!

For øyeblikket stengt. Vi viser til våre svenske klinikker.

 

 


 
Domain: varda.no