ENDELIG TRENING UTEN LINSER


ENDELIG TRENING UTEN LINSER

Alder: 24

Yrke: Lagerarbeider/toppidrettsutøver

Du gjennomgikk en NoCut -operasjon. Hvorfor?

Jeg ville virkelig ikke ha briller. Jeg ville ikke ha noe på nesen, og jeg var lei av linsene mine. De funket ikke i jobben min. Linsene ble tørre av støvet, og jeg orket ikke å styre på med dem.

Hvorfor valgte du akkurat Vårda Øyeklinikk?

Jeg hadde en del venner som var operert på Vårda tidligere, og de kunne anbefalt Vårda. Så jeg har bare hørt positive ting. Jeg gikk inn på siden deres og deretter gikk det slag i slag. Prisen var jeg ikke veldig opptatt av, og jeg vet ikke hva det koster andre steder.

Hvordan var selve operasjonsdagen. Hva hendte?

Jeg husker ikke så mye fra selve operasjonsdagen. Men jeg fikk dråper i øyet, og etterpå tok det ikke så lang tid før jeg var ute derfra.

Gjorde det vondt?

Selve operasjonen gjorde ikke vondt i det hele tatt. Men da jeg kom hjem og tok de første dråpene, var jeg ganske ømfintlig for lys.

Var tiden etter slitsom?

Jeg hadde hørt at det ville gjøre mest vondt på dag to, så jeg sparte litt på dråpene slik at jeg hadde ekstra mye til den dagen. Det var kanskje ikke så lurt. Jeg gjorde operasjonen på en mandag, og på torsdag hadde jeg ikke vondt lenger. Så smerten varte ikke en hel uke, som de hadde sagt.

Hva er det beste med at du ble operert?

I dag angrer jeg ingenting. Det var absolutt verdt noen dager med smerte. Selv om du ta en operasjon som er mindre smertefull, men som er verre for øynene, er det bedre å ha veldig vondt noen få dager. Jeg spiller håndball på elitenivå, og det er veldig deilig å vite at man ikke har en linse som kan falle ut under en kamp eller på trening.


 
Domain: varda.no