29/03/2012

Stabæks sponsorsjef forteller om sin øyeoperasjon

Jeg har slitt med et syn som i løpet av de siste årene bare har blitt verre. Briller fungerte spesielt dårlig ved bilkjøring og trening. Glemte jeg brillene så jeg utrolig dårlig, og var de med var jeg utrolig lei at de var skitne, dugget eller hadde striper. Linser har jeg prøvd i mange varianter men, men tålte de dårlig så endte opp med å bare kunne bruke de max en uke før jeg måtte tilbake til briller.  Slet også mye med hodepine og røde øyne de dagene jeg satt mye ved pc. Bil kunne jeg nesten ikke kjøre annet enn i fullt dagslys. Var redd jeg skulle kjøre ned noen hver gang jeg kjørte i mørket.

For ett år siden fikk vi en ny samarbeidspartner i Stabæk som het Vårda. De hadde en presentasjon av seg selv for alle våre sponsorer. Jeg bestemte meg da for å ta en forundersøkelse for å finne mer ut av hva dette var, ettersom de virket veldig profesjonelle. Jeg dro til Lysaker og ble veldig positivt overasket over hyggelige lokaler som ikke hadde noe sykehuspreg over seg og det aller beste-  et utrolig hyggelig og serviceorientert personale som du virkelig følte ville ditt aller beste. Jeg ble veldig trygg og etter flere samtaler og målinger mente de å ha den rette løsningen for meg.

På operasjonsdagen ble jeg godt tatt i mot. Jeg fikk en beroligende tablett som skulle virke mens jeg fikk fortalt nøyaktig hva som skulle gjøres. Etter en halv time satt jeg i operasjonsstolen.  Etter noen minutter sier legen at de var ferdig med første øye og klar for neste. Jeg skjønte nesten ikke at de hadde startet. Kjente ingen smerter overhodet og i løpet av 20 min var operasjonen utført på begge øyne og jeg kunne reise hjem. Fra jeg dro hjemmefra og til jeg var hjemme hos meg selv igjen hadde det tatt under en og en halv time. Allerede når jeg kom hjem leste jeg litt aviser. Kjente absolutt ingen smerter.  Var litt glorie rundt lysene på kvelden, men neste dag var jeg helt fin og kunne dra rett på jobb.

Å gå til tannlegen eller ta en blodprøve hos legen er mye verre enn dette. Skulle gjort det for lenge siden.

Har ikke hatt noe problemer i det hele tatt. Bare en fantastisk glede over å kunne se alt uten tanke på hvor jeg har brillene mine.

Takk til Vårda og deres flinke mennesker som har gjort dette for meg!

Mvh

Anne Karin Dybsjord

Sponsorsjef, Stabæk Fotball


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
Domain: varda.no